1001 posztötlet vállalkozóknak

 

Hogy soha többé ne maradj ihlet nélkül a közösségi médiában és a céged honlapján.

 

Tóth Kriszta - 1001 posztötlet vállalkozóknak (második kiadás)
1001 posztötlet vállalkozóknak

Egy vállalkozásnak mind a honlapján, mind a közösségi média felületein folyamatosan kommunikálnia kell. Ehhez állandóan újabb és újabb témákat találni nehéz feladat.

Ha neked is ismerős az érzés, hogy üveges tekintettel ülsz le a gép elé és fogalmad sincs, miről írj, majd órákon keresztül vadászol a neten ötletek, cikkcímek, témák után, egyre kétségbeesettebben, mert tudod, ha aznapra meg is találod a témát, holnap megint kezdheted előlről…

Ha te is találkoztál már ezzel a problémával, s épp ezért jól jönne egy forrás,

ami kifogyhatatlanul, folyamatosan ellát témával,
 ami nem csak egy-egy szakmának szól,
ami nem csak odavetett címeket tartalmaz,

akkor megtaláltad a megoldást.

 

 

 

Persze, a net tele van kismillió olyan cikkel, amelyekben találhatunk 5-10-20-30 ötletet, lehetséges cikkcímet. Elvétve van egy-kettő, amely meghaladja az 50-et, esetleg a 100-at. De ezeknek az írásoknak a többsége vagy egy-egy konkrét iparágnak szólnak, vagy megfoghatatlan, a keresőrobotoknak szóló üres lózungok.

 

Olyan cikk, olyan könyv, ami

⇨ több mint 1000 ilyen ötletet írt volna össze egy felületen,

 ezáltal örök, kifogyhatatlan forrást biztosítva a vállalkozások számára, és ahol

⇨ az ötletek nem csak egy-egy szakterületre lefordítva

⇨ vagy csak megfoghatatlan általánosításként vannak megfogalmazva,

végképp nem volt eddig a piacon.

Nos, ezért írtam meg ezt a könyvet.

 

 

 

Az 1001 posztötlet vállalkozóknak egy 310 oldalas, valódi tartalommal bíró könyv. Mind az 1001 ötlet kézzelfogható, minden vállalkozás számára alkalmazható posztlehetőség.

Nem beszél mellé, nem egy pároldalas PDF-et tüntet fel kész könyvként. Ezzel a kiadvánnyal bármikor fel tudod tölteni a blogodat és a közösségi média oldalaidat minőségi tartalommal.

A könyv első kiadása 2021-ben jelent meg. A 2024-es második bővített kiadás az elsőhöz képest +110 oldallal és extra fejezetekkel bővült. Kapott a könyv egy komplett első részt is az ötletek elé, amelyben részletesen olvashatsz a közösségi média, az algoritmusok működéséről, hol, hogyan, mikor és mennyit “kell” posztolni, hogyan tűzz ki helyes célokat a posztolással és honnan tudod, hogy jó eredményt értél-e el. Szó esik benne a posztolás technikai hátteréről, az időzítő appokról és a SEO-ról is.

G

310 oldalas, valódi tartalommal bíró könyv bármilyen eszközön olvasható PDF formátumban.

G

1001 darab valódi, közérthető, minden vállalkozás számára alkalmazható posztötlet minden csatornádra.

G

A második, bővített kiadás +110 oldallal és eddig nem olvasható extra fejezetekkel bővült.

G

Megtanulhatod, hol, hogyan, mikor, mennyit “kell” posztolni a jó eredményekért, mindezt SEO-kompatibilisen.

És hogy miért pont én?

 

Mert mióta ismerem az írás művészetét, azóta írok. Írtam az összes iskolai lapba, papíros és elektronikus felületen, egyetemi lapba. Velem indult el anno Baranya megye első online napilapja még a kétezres évek elején. Tehát hivatásosként immáron 24 éve foglalkozom írással.

Szintén ugyanennyi ideje vállalkozom. Ezen belül 15 éve vannak online vállalkozásaim, 9 éve pedig marketingügynökségként számos ügyfél online felületére én, illetve a csapatom biztosítjuk a szöveges tartalmakat is. Az 1001 posztötlet a második könyvem volt, amit megírtam. Ha a mostani, bővített kiadást vesszük belőle, akkor a sorban ez most már az ötödik. Mindemellett van két online magazinom is, amelyekbe szintén rendszeresen publikálok.

Mindezekből adódóan több millió leütés sistereg már az ujjaimban, amelyeket több mint 20 év vállalkozás tapasztalatával írok le.

Ezt mondták róla, akik már megvették

„Amikor nem kapsz briefet egy munkához, mert ezer éve együtt dolgoztok, kívül-belül ismered a céget és minek is az, mert “úgyis szuperül megoldod”, olyankor jó, ha van kéznél valami, amiből témaötleteket meríthetsz. Szerencsére volt mihez nyúlni, hiszen nekem már megvan Tóth Kriszta legújabb könyve, az 1001 posztötlet vállalkozóknak. Ajánlom minden pályatársnak és neked is, ha vállalkozó vagy, de valami miatt mégsem akarod kiszervezni a szövegírást.”

Nagy Kriszta

szövegíró, Szövegdoboz

Ez a kötet egy olyan jól összerakott kis tudástár, mely profi szövegírónak vagy egy kisvállalkozónak is tud ezt-azt mutatni. Az 1001 olyan hangzatos szám. De nem ezért lett a kötet címe, hanem ezúttal van is mögöttes tartalma a számnak. Nemcsak össze lett adva a pár hasonló téma, az ünnepek és abból jött ki, hanem egy tényleges ötlettár, 1001 használható példával.

Nem használhatatlan sablonokkal dolgozik, hanem témákkal, felvezetésekkel beszélgetés megkezdéséhez, bővebben kifejthető vagy rövidebb posztok, blogbejegyzések tematikájával segíti olvasóit. Jó a stílus, a nyelvezet. Lendületesen, könnyen olvasható könyv a jó tagoltságnak, a megfelelő logikai felépítésének hála.

Mayerné R. Adrienn

szövegíró

“Mikor megláttam, már felcsigázott, így a pozitív visszajelzéseket olvasva én sem gondolkodtam sokáig, megvásároltam. A könyv igényesen felépített és valós segítséget nyújt a posztok írásához. Külön tetszik, hogy semmi hatásvadászat nincs benne, valóban azt adja, amit ígér, így maximálisan megérte a belefektetett összeg. Jó szívvel ajánlom a megvásárlását, valódi segítséget nyújt, remek ötletekkel, tippekkel.”

Kőtörő-Sleisz Anna

szövegíró

100% pénz-visszafizetési garancia

 

Mivel 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ez az a könyv, aminek minden vállalkozó “könyvespolcán” ott kell lennie és ami egy örök, kifogyhatatlan ötlettárat biztosít a cég kommunikációjában, ezért 30 napig 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalok az e-bookra.

Ha ennyi idő alatt nem győz meg téged erről ez a könyv, akkor a kockázat legyen az enyém. Csak írsz egy e-mailt és a teljes összeget visszafizetem neked.

 

100% pénz-visszafizetési garancia

Rendeld meg most a könyvet!

 

A könyv árát úgy kalkuláltam ki, hogy igazából már az első alkalommal, amikor üveges tekintettel ülsz le a gép elé és fogalmad sincs, miről írj, majd órákon keresztül vadászol a neten ötletek, cikkcímek, témák után, meg is térüljön számodra. Hisz ezt csak felcsapod, s már indul is az ötletláva rád, s az így megspórolt órákat jövedelmező dolgokkal tudod tölteni.

 

Ezt kapod:

☑️ 310 oldal
☑️ 1001 önálló posztötlet
☑️ tudástár az algoritmusok működéséről és arról
☑️ mikor, hogyan, mennyit posztolj a jó eredmények eléréséhez
☑️ minden eszközön használható PDF formátumban

Mindössze 4 990 Ft-ért,

100% pénz-visszafizetési garanciával 30 napig.

Csak nyomd meg itt lent a KOSÁRBA TESZEM gombot, a következő oldalon add meg a számlázáshoz szükséges adataidat, válassz fizetési módot és már olvashatod is a sikeres posztolások titkait!

 

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉