Marketingnaptár

Marketingnaptár folyamatosan aktualizálva az év összes jeles dátumával, ünnepével, világnapokkal, s megannyi apropóval a tökéletes marketingtervezéshez.

Jelenleg is már több mint 500 esemény szerepel benne, s folyamatosan bővítjük.

Ha van olyan, amit szerinted érdemes lenne még beletenni, írd meg nekünk itt.

A sikeres marketing egyik titka, hogy előre tervezünk. Ehhez pedig látnunk kell magunk előtt előre minimum egy egész évet, annak főbb eseményeit, ünnepeit, hétvégéit, hosszúhétvégéit. Ezekhez jön még az a sok ezer apropó, amire felhúzhatunk egy-egy eseményt, akciót vagy blogcikket, Facebook-posztot. Ebben szeretnénk segíteni az alábbi marketingnaptárral, melyben feltüntettük a jelesebb napokat, illetve több száz világnapot, jelentős eseményt, rendezvényt is. Ezeket érdemes még a saját szakterületed, céged fontosabb dátumaival is kiegészíteni.

Nem mindig nyitott a csatlakozási lehetőség. Úgy tűnik, most épp ez van. Érdemes figyelni, mikor lesz legközelebb ilyen. Akkor pedig minél előbb lecsapni rá, mi pedig hozzáadunk a naptárhoz, s onnantól kezdve te is látni fogod ezt a több mint fél ezer – és folyamatosan növekvő – apropót, amik okot fognak adni arra, hogy megszólalj a vállalkozásod közösségi média felületein, honlapján.

Feliratkozás

Add meg a neved és az e-mail címed, hogy értesíthessünk, ha ismét nyitott lesz a hozzáférés a marketingnaptárhoz!

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉