Az 1001 posztötlet vállalkozóknak könyvünk 190 oldalon 1001 valóban használható posztírási ötletet tartalmaz. Nem árulunk zsákbamacskát, olvass bele!

Egy véletlenszám generátorral kiválasztottunk 11 ötletet a könyvből. Ezeket dobta a gép. 😉

535. Hogyan kell ápolni, tárolni a termékeid, hogy sokáig szépek, jók legyenek?

 

774. Inkább karácsonyspecifikus, de ilyenkor az foglalkoztatja a legjobban a leendő vevőid, hogy vajon odaér-e a termék 24-éig? Írj róla, meddig kell legkésőbb leadni a rendelést ahhoz, hogy garantálni tudd az időben való kiszállítást.

 

180. “Netflix helyett ma estére:…” Ajánlj a saját videóid, írásaid közül valamit.

 

289. Ossz meg YouTube-ról egy filmrészletet, amely egy megosztó kérdést feszeget, erről van jelenet benne, majd kérdezd meg a követőid, ők mit gondolnak erről, ők hogyan cselekedtek volna a film szereplői helyében.

 

471. 7 film, ami megváltoztatta a… (nők életét, a szakmádat, az oktatást stb.).

 

527. Kérd meg a követőidet, hogy küldjenek neked valamilyen esetet, példát, amit utána az engedélyükkel kielemzel, ezt az elemzést pedig közzé is teszed. Ez lehet egy étrend, egy weboldal, egy lakás fénytechnikája, bármi, ami az iparágadhoz köthető. Remek lehetőség a szaktudásod bemutatására.

 

49. Hol leszel legközelebb megtalálható? Készíts saját rendezvénynaptárt.

 

857. Ha van olyan követőd, aki rendszeresen, lelkesen, tartalmasan kommentel, szól hozzá a tartalmaidhoz, osztja meg azokat – ezáltal segítve az aktivitás, elérés növelésében téged -, lepd meg teljesen váratlanul egy ajándékkal! Erről külön posztban emlékezz is meg, írd meg, hogy azért kapja, amiért ilyen aktív és lelkes! Ezzel két legyet üthetsz egy csapásra: Az ő lelkesedését, elköteleződését is erősen növeled, másrészt a többieknek is nagyobb kedvet csinálsz ahhoz, hogy ők is ezt tegyék.

 

357. Mutass be másokat, “reklámozz” más szolgáltatásokat, személyeket, termékeket is. Ha Te is segítesz másoknak, akkor – ha nem is azonnal, de – idővel ők is segíteni fognak neked.

 

546. Top 3 legjobb blogposztunk a héten. Ugyanaz, csak pepitában. A Facebook-oldaladra összeszeded, melyik posztok voltak a héten a legérdekesebbek a honlapodon az olvasóidnak. Ezzel megint csak újabb elérést is generálhatsz nekik.

 

441. Filmek, könyvek, amik a szakmádról szólnak. Olyan filmek, könyvek, amikben a szakmádban dolgoznak a szereplők, így betekintést nyújtva a te életedbe, szakmádba is.

Az első 11 oldalt fel is töltöttük a honlapunkra és mindenki számára elérhetővé tettük. Itt tudod letölteni.

Ha tetszettek az ötletek, itt juthatsz hozzá mind az 1001-hez.

 

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉