Facebook-posztírás

A közösségi médiában cégünk jelenléte elengedethetetlen. Számos ilyen felület van ma már, de a Facebook továbbra is megkerülhetetlen ezek közül. Ugyanakkor a vállalkozásunkban épp elegendő annak saját feladatait, adminszrációját, a vállalt tevékenységi körünket ellátni. A Facebookon való céges aktív jelenlét olyan teher lehet, ami már meghaladja az időnként és az energiánkat. Szerencsére olyan feladatról van szó, amit – megfelelő szakember mellett – nyugodt szívvel kiszervezhetünk.

Az Alfa Ügynökség sok éve sikerrel kezeli számos vállalkozás Facebook-oldalát. Előfizetéses csomagjainkkal igyekszünk ebben segíteni a cégeket. Változó, kinek mennyi poszt hozza meg a szükséges eredményt. Természetesen egy tanácsadás keretében segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. Három csomagot állítottunk össze:

A posztírás szolgáltatásban a Facebook felületén való hirdetések nincsenek benne. A hirdetéseket projekt alapon, 10 ezer forint/db áron vállaljuk. Ez tartalmazza a hirdetés szövegezését, a kreatív elkészítését, a célzás beállítását, a már futó hirdetés monitorozását, szükség esetén beavatkozást, módosítást. Általában egyhetes futási időket javaslunk egy kreatívnak, de hirdetésenként maximum egy hónapig való kezelést tartalmaz ez a szolgáltatás.

A posztírási szolgáltatásunk mellé hosszú távú szerződés megkötése, több hónap előre való megrendelése és fizetése esetén a két nagyobb csomagban előre megegyezett darabszámban ajándék hirdetési szolgáltatást adunk. A részletekért írj nekünk!

Természetesen egyedi megállapodásra is van lehetőség annak függvényében, hogy neked mire van szükséged.

Megrendelés

Árajánlat kérése

Előfordulhat, hogy a fenti csomagok közül egyik sem fedi le azt, amit te szeretnél. Ebben az esetben kérd személyre szabott ingyenes árajánlatunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Add meg neved, e-mail címed, s írj meg minden olyan részletet, amit fontosnak gondolsz. Igyekszünk minél hamarabb felvenni veled a kapcsolatot, s ha szükséges, felteszünk még további kérdéseketis  neked, hogy a lehető legpontosabban lássuk, mire van szükséged, s annak megfelelő árajánlatot tudjunk adni neked.

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉