Személyes konzultáció

35 000 Ft

 

Ahhoz, hogy tudd, egyáltalán merre indulj, mire van szüksége a vállalkozásodnak, s ne adhassanak el neked bármit marketing címszó alatt, képbe kell kerülnöd. Marketing-tanácsadásunk keretében az Alfa Ügynökség vezetője, Tóth Kriszta segít neked eligazodni a marketing világában.

Előzetes információk alapján felkészülök a cégedből, vállalkozásodból, s együtt átbeszéljük, a te vállalkozásodnak mire lehet szüksége, milyen további felületeken érné meg megjelenni a cégednek, s ezeknek az új feladatoknak hogyan állj neki. Mire ügyelj, ha te magad akarod ezeket a feladatokat kivitelezni, s mire akkor, ha külsős szakembert bíznál meg inkább vele. Így egyrészt kapsz egy térképet a marketing világához, rajta a te cégedre szabott útvonallal, másrészt eszközöket ahhoz, hogy felismerd a kóklereket, hogy ne az ablakon dobáld ki a marketingre szánt összegeket.

Leírás

 

Mi történik egy ilyen konzultáció során?

A konzultációt megelőzően alaposan megismerjük a céged, a már meglévő online és offline felületeid, s hogy mik a terveid, milyen célokat szeretnél elérni. Majd egy találkozó során és egy jó kávé mellett együtt átbeszéljük, melyek azok az irányok, amelyeket érdemes folytatnod, melyek azok, amelyek átgondolásra szorulnak, milyen további felületeken érné meg megjelenni a cégednek, s ezeknek az új feladatoknak hogyan állj neki. A személyes konzultáció után a teljes anyagot, a kb. 15-20 oldalas elemzést írásban is megkapod, így később is minden fontos részletet vissza tudsz nézni.

Mennyi időt vesz igénybe?

A személyes találkozó része 1,5-2 óra körülbelül. Ezt természetesen nekünk már jó pár munkaóra előzi meg, ahogyan utána az elemzés megírása is.

Hol lesz a konzultáció?

Pécsi vállalkozás vagyunk, így alapvetően itt tartjuk a konzultációkat. Természetesen nyitottak vagyunk arra is, hogy mi menjünk hozzád. Ez esetben azonban kiszállási díjjal is számolnod kell.

Van-e lehetőség online konzultálni?

Természetesen. Nem kötelező ehhez fizikailag egy térben tartózkodnunk. Ma már rengeteg online eszköz áll rendelkezésünkre, amelyeken keresztül pont ugyanúgy meg tudjuk tartani a konzultációt veled.

Mi történik, miután megvásárolom a shopban a konzultációt?

Felvesszük veled a kapcsolatot, elkérjük tőled az elemzéshez, felkészüléshez szükséges információkat, majd egyeztetünk a konzultáció módjáról és helyéről veled. Az elemzés elkészülte után pedig a megbeszélt helyen és időben megtartjuk magát a konzultációt is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉