Letölthető anyagok

Vállalkozóként folyamatos kérdés számunkra, hol legyünk jelen a vállalkozásunkkal, milyen felületeket használjunk. Ha elkezdjük feltérképezni a lehetőségek tárházát, azt fogjuk látni, végtelen számú online és offline lehetőség áll a rendelkezésünkre. Egy-egy oldal azonban mindig csak néhányat mutat be ezek közül számunkra. Nem jellemző, hogy egy cikkben közel az összes lehetőség fel legyen egymás alá sorolva, hogy mi egyben átlássuk őket és józan, tiszta fejjel át tudjuk gondolni, ezek közül melyikek jöhetnek nálunk számításba, melyikeken vagyunk már fent, illetve miket tervezzünk be a közeljövőben.

A marketingeszközök ellenőrzőlistánkkal épp ebben szeretnénk segíteni. Így egy PDF-ben ott lesz előtted a ma Magyarországon elérhető és érdekes megjelenési lehetőség, be tudod jelölni, melyik eszközökkel dolgozol már, s össze tudod szedni a jövőbeli feladataidat e téren.

 

Letöltöm

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉