Az 1001 posztötlet vállalkozóknak könyvünk 2021-es első és 2024-es második, bővített kiadása is akkora sikert ért el a szövegírók, vállalkozók körében, hogy úgy döntöttünk, érdemes egy külön TikTok-csatornát is indítani neki.

A TikTok-csatorna persze nem azért van, hogy csak a könyvről beszéljünk, hanem hogy ott további ötletekkel, tanácsokkal, a posztolásokat is érintő hírekről számoljunk be. Így tehát akár megvan már neked a könyv, akár nincs még meg neked a könyv, érdemes bekövetned a csatornát és megnézni az ott elhangzó extra tanácsokat.

Az 1001 poszötlet elnevezésű TikTok-csatornán az Alfa Ügynökség alapítója és tulajdonosa, Tóth Kriszta beszél mindazokról a dolgokról, amik a könyv megírására is ihlették. Azaz arról, hogy hogyan, mikor, hová, mennyit posztoljunk; hogyan szelidíthetjük meg az algoritmusokat vagy hogy mit tehetünk azért, hogy a blogcikkeink SEO-barátok legyenek. De arról is, hogy hogyan, honnan gyűjtsünk ötleteket vagy hogy milyen szituációk mellett ne menjünk el, amik valójában remek apropói lehetnének egy-egy posztnak. S még sok egyéb hasznos dologról, amiket érdemes beépítened a vállalkozásodba.

Az 1001 posztötlet TikTok-csatornát, ide, erre a linkre kattintva éred el. Vagy a TikTok appot megnyitva keress rá az 1001 poszötlet névre.

 

1001 posztötlet vállalkozóknak TikTok-csatornája Tóth Krisztával

Neked is probléma, hogy miről posztolj?

Egy vállalkozásnak mind a honlapján, mind a közösségi média felületein folyamatosan kommunikálnia kell. Ehhez állandóan újabb és újabb témákat találni nehéz feladat. Ha te is találkoztál már ezzel a problémával, s jól jönne egy forrás,

– ami mindig ellát témával,
– ami nem csak egy-egy szakmának szól,
– ami nem csak odavetett címeket tartalmaz,

akkor megtaláltad a megoldást.

Tóth Kriszta - 1001 posztötlet vállalkozóknak (második kiadás)

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉