honlapkészítés

Domainregisztráció

Tárhelyszolgáltatás

Honlapkészítés

webshopkészítés

Landing oldal

Karbantartás

GDPR

 

Miben tudunk segíteni?

Röviden: Mindenben, ami honlap. Ha még nincs domained hozzá, segítünk a regisztrációt végigvinni, neked csak a papírt kell kitölteni hozzá, minden egyebet mi intézünk. A honlapnak hely is kell. Tárhelycsomagjaink közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A honlapkészítésben pedig a 10+ éves tapasztalatunkkal velünk nem foghatsz mellé. Rövid határidővel, reális áron, rengeteg referenciával dolgozunk. Weblapokon belül vállaljuk webshopok és landing oldalak készítését is természetesen. Ha pedig már készen van a honlapod, annak karbantartásában is rendelkezésedre állunk. Havi előfizetéses csomagjainkkal biztonságban tudhatod a weblapodat. S ha nem szeretnéd, hogy az adatvédelmi előírások miatt büntessenek meg, sablondokumentumjaink segítségével a GDPR megfelelőséget is kipipálhatod. A részletekért válaszd ki a téged érdeklő szolgáltatást baloldalt.

A kész honlappal nem ér véget a munka, annak sikerességében marketingszolgáltatásaink, tartalommal való feltöltésében pedig szövegírási szolgáltatásaink lehetnek segítségedre.

Mit mondtak rólunk

Korábbi ügyfeleink

Krisztával a virtuális térben ismerkedtem meg, amikor a honlapomat terveztem. Közös munkánk során egy maximálisan megbízható, az ügyfele igényére figyelő és konstruktiv javaslatokat bátran adó szakembert ismertem meg. Bátran mondjátok neki, hogy mit akartok, és figyeljetek a tanácsaira, mert nemcsak a honlapokban, hanem marketing területen vagy ütőképes fogalmazásokkal is tudja segíteni a vállalkozásotokat.

Garam Dániel

Krisztát weboldal-fejlesztéssel kerestem meg. Konkrét elképzelésemet vázoltam fel neki különlegesebb funkciókkal ötvözve, amiket Ő hamar és pontosan meg is valósított. A munka elvégzésével kapcsolatos kérdéseit laikusnak is érthetően fogalmazta meg, a folyamat közbeni kommunikáció és a kért tartalmi és vizuális módosításokat precízen hajtotta végre. Az eredmény számomra tökéletes lett. Bátran ajánlom!

Balczóné Balázs Zsuzsanna

Kriszta szinte mindig elérhető, ami ebben a szakmában nagyon fontos. Készségesen és türelmesen válaszol a kérdésekre. Tapasztalatából és professzionalitásából eredően nem ad ki a kezéből olyan munkát, amivel a megrendelő nem elégedett maximálisan. Jó vele dolgozni, mert ráérez arra, mitől lesz az eredmény egyedi.

Fekete Anikó

Feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy értesülj a legújabb cikkeinkről, letölthető anyagainkról, könyveinkről.

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉