Szolgáltatásaink

Rólunk

“A marketing az befektetés, nem kiadás.”

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a B2B piacán kommunikáció, szövegírás, marketing és honlapkészítés területén egyaránt.
A marketing minden területére van egy arra a területre specializálódott munkatársunk, így nincs olyan témakör, amiben ne tudnánk profi segítséget nyújtani.
Legyen szó Facebookról, honlapkészítésről, blogírásról, AdWords-kampányról, kész szövegeid lektorálásáról, tárhelyszolgáltatásról – mindenben a rendelkezésedre állunk.
Tanácsadással és kivitelezéssel is foglalkozunk, így akkor is tudunk segíteni, ha útmutatásra van szükséged, és akkor is, ha a feladatok elvégzésével nem te szeretnél foglalkozni.
Ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, tájékoztatjuk a folyamatokról, így pontosan tudják, mi történik, mit kapnak a pénzükért.
Havi szinten több százezer forintot költünk munkatársaink edukációjára, így tudásunk mindig naprakész.

Amivel érdemes kezdeni: Konzultáció

Ahhoz, hogy tudd, egyáltalán merre indulj, mire van szüksége a vállalkozásodnak, s ne adhassanak el neked bármit marketing címszó alatt, képbe kell kerülnöd. A konzultációt megelőzően alaposan megismerjük a céged, a már meglévő online és offline felületeid, s hogy mik a terveid, milyen célokat szeretnél elérni. Majd egy találkozó során és egy jó kávé mellett együtt átbeszéljük, melyek azok az irányok, amelyeket érdemes folytatnod, melyek azok, amelyek átgondolásra szorulnak, milyen további felületeken érné meg megjelenni a cégednek, s ezeknek az új feladatoknak hogyan állj neki. A személyes konzultáció után a teljes anyagot, a kb. 15-20 oldalas elemzést írásban is megkapod.

30 000 Ft

Nincs fájdalom, nincs nyereség

Valódi munka.
  Valódi eredmények.

amit az ügyfeleink mondtak

Rólunk

“Kriszta szinte mindig elérhető, ami ebben a szakmában nagyon fontos. Készségesen és türelmesen válaszol a kérdésekre. Tapasztalatából és professzionalitásából eredően nem ad ki a kezéből olyan munkát, amivel a megrendelő nem elégedett maximálisan. Jó vele dolgozni, mert ráérez arra, mitől lesz az eredmény egyedi.”

Fekete Anikó
tulajdonos, Organikon Live Kft.

“Krisztával a virtuális térben ismerkedtem meg, amikor a honlapomat terveztem. Közös munkánk során egy maximálisan megbízható, az ügyfele igényére figyelő és konstruktiv javaslatokat bátran adó szakembert ismertem meg. Bátran mondjátok neki, hogy mit akartok, és figyeljetek a tanácsaira, mert nemcsak a honlapokban, hanem marketing területen vagy ütőképes fogalmazásokkal is tudja segíteni a vállalkozásotokat.”

Garam Dániel
tulajdonos, Honnanlesznyugdíjam.hu

“Krisztina ráérzett arra a hangulatra, amit képviselni kellett a Facebook-oldalunkon. Nagyon plasztikusan, árnyaltan tudta azt a hangulatot közvetíteni, amit a vendégeink érezni szeretnének. Nem egy átlagos megközelítéssel készítette a felületeket, hanem újszerű fiatalos lendülettel. Intelligens, jó humorral rendelkező szakembert ismertem meg személyében.”

Hekeli Valéria
tulajdonos, Villa Oliva Zamárdi

“Krisztát weboldal fejlesztéssel kerestem meg. Konkrét elképzelésemet vázoltam fel neki különlegesebb funkciókkal ötvözve, amiket Ő hamar és pontosan meg is valósított. A munka elvégzésével kapcsolatos kérdéseit laikusnak is érthetően fogalmazta meg, a folyamat közbeni kommunikáció és a kért tartalmi és vizuális módosításokat precízen hajtotta végre. Az eredmény számomra tökéletes lett. Bátran ajánlom!”

Balczóné Balázs Zsuzsanna
tulajdonos, Élelmiszerhigiénia.hu

“Kriszta nagyon segítőkész, kedvesen és mindenki számára érthetően magyaráz. Tudása széleskörű, jól lehet vele együtt dolgozni.”

Csongrádiné Papp Melinda
tulajdonos, Zöld Manó

Feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy értesülj a legújabb cikkeinkről, letölthető anyagainkról, könyveinkről.

vagy