Szolgáltatásaink

Rólunk

“A marketing befektetés, nem kiadás.”

– Tóth Kriszta

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a B2B piacán kommunikáció, szövegírás, marketing és honlapkészítés területén egyaránt.
A marketing minden területére van egy arra a területre specializálódott munkatársunk, így nincs olyan témakör, amiben ne tudnánk profi segítséget nyújtani.
Legyen szó Facebookról, honlapkészítésről, blogírásról, kampányról, kész szövegeid lektorálásáról, tárhelyszolgáltatásról – mindenben a rendelkezésedre állunk.
Tanácsadással és kivitelezéssel is foglalkozunk, így akkor is tudunk segíteni, ha csak útmutatásra van szükséged, és akkor is, ha a feladatok elvégzésével nem szeretnél te magad foglalkozni.
Ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, tájékoztatjuk a folyamatokról, így pontosan tudják, mi történik, mit kapnak a pénzükért.
Havi szinten több százezer forintot költünk munkatársaink edukációjára, így tudásunk mindig naprakész.

Amivel érdemes kezdeni: Konzultáció

Ahhoz, hogy tudd, egyáltalán merre indulj, mire van szüksége a vállalkozásodnak, s ne adhassanak el neked bármit marketing címszó alatt, képbe kell kerülnöd. A konzultációt megelőzően alaposan megismerjük a céged, a már meglévő online és offline felületeid, s hogy mik a terveid, milyen célokat szeretnél elérni. Majd egy találkozó során és egy jó kávé mellett együtt átbeszéljük, melyek azok az irányok, amelyeket érdemes folytatnod, melyek azok, amelyek átgondolásra szorulnak, milyen további felületeken érné meg megjelenni a cégednek, s ezeknek az új feladatoknak hogyan állj neki. A személyes konzultáció után a teljes anyagot, a kb. 15-20 oldalas elemzést természetesen írásban is megkapod.

Konzultáció kérése

Honlapkészítés, honlapok kezelése

Amelyik vállalkozás nincs fent a neten, nincs honlapja, az  ma már láthatatlan az emberek számára. A honlapkészítéstől kezdve a domainregisztráción, tárhelyszolgáltatáson át a már meglévő weblapok karbantartásáig állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Konzultáció

Az egyéni konzultációval segítünk külső, friss szemmel ránézni a vállalkozásodra, s megmutatjuk a lehetséges irányokat, fejlesztendő területeket, kézzel fogható, kivitelezhető ötletekkel látunk el.

Oktatás

Ha szeretnél egy új szakmát tanulni vagy egyszerűen csak te magad szeretnéd kivitelezni a vállalkozásod marketing- és kommunikációs feladataid, szívesen tanítunk téged is. Jelenleg az oktatási palettánkon a honlapkészítést, webáruházkészítést és a marketing legtöbb ágát megtalálod.

Facebook-oldal kezelése

Legyen szó cégvezetőről vagy bolti eladóról, az emberek idejük jelentős részét a közösségi médiában töltik, ezért a vállalkozásoknak is jelen kell lenniük ott. Önmagában a Facebook-oldal, Instagram-oldal persze nem elég, azt folyamatosan el is kell látni minél nagyobb érdeklődést generáló tartalmakkal. S hogy ezek el is jussanak a számodra fontos emberekhez, hirdetésekre is szükség van. Ezekben is örömmel állunk rendelkezésedre.

SEO

A SEO a marketing egyik varázsszava. Ez segít a honlapunkat mind technikai, mind tartalmi értelemben olyanná alakítani, hogy a Google első találatai között hozza azt, ezzel pedig sok látogatót, köztük pedig sok vevőt adjon nekünk.

Szövegírás

Szövegekre szükségünk van a honlapunkon. Egyrészt ezekkel győzzük meg a vevőinket, másrészt a Google is ezek alapján szeret meg minket, mutat meg egyre jobb helyeken a keresőjében, s hoz számunkra további lehetséges ügyfeleket.

Ha nincs fájdalom, nincs nyereség

Valódi munka.
  Valódi eredmények.

amit az ügyfeleink mondtak

Rólunk

“Kriszta szinte mindig elérhető, ami ebben a szakmában nagyon fontos. Készségesen és türelmesen válaszol a kérdésekre. Tapasztalatából és professzionalitásából eredően nem ad ki a kezéből olyan munkát, amivel a megrendelő nem elégedett maximálisan. Jó vele dolgozni, mert ráérez arra, mitől lesz az eredmény egyedi.”

Fekete Anikó
tulajdonos, Organikon Live Kft.

“Krisztával a virtuális térben ismerkedtem meg, amikor a honlapomat terveztem. Közös munkánk során egy maximálisan megbízható, az ügyfele igényére figyelő és konstruktiv javaslatokat bátran adó szakembert ismertem meg. Bátran mondjátok neki, hogy mit akartok, és figyeljetek a tanácsaira, mert nemcsak a honlapokban, hanem marketing területen vagy ütőképes fogalmazásokkal is tudja segíteni a vállalkozásotokat.”

Garam Dániel
tulajdonos, Honnanlesznyugdíjam.hu

“Krisztina ráérzett arra a hangulatra, amit képviselni kellett a Facebook-oldalunkon. Nagyon plasztikusan, árnyaltan tudta azt a hangulatot közvetíteni, amit a vendégeink érezni szeretnének. Nem egy átlagos megközelítéssel készítette a felületeket, hanem újszerű fiatalos lendülettel. Intelligens, jó humorral rendelkező szakembert ismertem meg személyében.”

Hekeli Valéria
tulajdonos, Villa Oliva Zamárdi

“Krisztát weboldal fejlesztéssel kerestem meg. Konkrét elképzelésemet vázoltam fel neki különlegesebb funkciókkal ötvözve, amiket Ő hamar és pontosan meg is valósított. A munka elvégzésével kapcsolatos kérdéseit laikusnak is érthetően fogalmazta meg, a folyamat közbeni kommunikáció és a kért tartalmi és vizuális módosításokat precízen hajtotta végre. Az eredmény számomra tökéletes lett. Bátran ajánlom!”

Balczóné Balázs Zsuzsanna
tulajdonos, Élelmiszerhigiénia.hu

“Kriszta nagyon segítőkész, kedvesen és mindenki számára érthetően magyaráz. Tudása széleskörű, jól lehet vele együtt dolgozni.”

Csongrádiné Papp Melinda
tulajdonos, Zöld Manó

Feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy értesülj a legújabb cikkeinkről, letölthető anyagainkról, könyveinkről.

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉