Honlapkészítés

Tapasztalt és szakértő honlapkészítőt keresel? Jó helyen jársz! Több mint tíz éve készítünk honlapokat. Elsősorban a WordPress rendszerével dolgozunk, mivel ez az univerzális platform a legtöbb esetben minden igényt képes kielégíteni, legyen szó céges honlapról, webshopról vagy landing page-ről. Ugyanakkor csapatunk sokrétű tudásának köszönhetően igény esetén egyedi fejlesztésekben is rendelkezésedre állunk.

Honlapjaink modernek, reszponzívak, azaz alkalmazkodnak ahhoz a kijelzőmérethez, amin a honlap látogatója épp nézi azt. Így asztali gépen, laptopon, táblagépen és mobiltelefonon is egyaránt jól olvashatóak, használhatóak.

Honlapjaink könnyen kezelhetőek, kezelésük könnyen megtanulható, így annak átadása után Te is tudod majd azt szerkeszteni, új szövegeket, képeket felvinni, változtatni azokon.

Ügyfeleinkkel a munkavégzés minden fázisában tartjuk a kapcsolatot, elmagyarázzuk, hogy melyik megoldást miért tartjuk követendőnek és hogy mit miért érdemes fontolóra venni. Akár élőben, online követheted a honlapod alakulását, építését.

Áraink reálisak, a piaci átlagnak megfelelőek. Célunk elsősorban azoknak segíteni, akik nem tudnak vagy nem akarnak félmillió forintokat honlapra kifizetni.

Korábbi munkáinkat itt tudod megnézni.

Miért minket válassz?

10 érv, miért érdemes minket megbíznod a honlapod elkészítésével:

 

❶ Több mint tíz év tapasztalat.

 

❷ WordPress és egyedi fejlesztések esetén is rendelkezésedre állunk.

 

 Honlap, landing page és webáruház esetében is számíthatsz ránk és a tudásunkra.

 

 Honlapjaink modernek és reszponzívak.

 

 Az adminisztrációs felület segítségével Te magad is tudod a honlapod szerkeszteni.

 

 Élőben, a számítógépeden követheted a honlapod építését.

 

 Áraink reálisak, pénztárcabarátok, így nem fog a gatyád is rámenni arra, hogy legyen egy honlapod.

 

 A honlap átadása után sem engedjük el a kezed, munkánk része annak kezelésének betanítása.

 

 Karbantartási programunknak köszönhetően a honlapod sosem lesz elavult, nem lesz támadásoknak kitéve.

 

 Ügynökség révén minden olyan további feladatban a segítségedre tudunk lenni, ami egy honlappal még együtt járhat. Legyen szó szövegírásról vagy a meglévő szövegeid lektorálásáról, online marketingről, SEO-ról, logókészítésről stb.. Nézz körbe honlapunkon a további szolgáltatásokért!

Áraink

Most biztos azt gondolod magadban, hogy ez mind szép és jó, de mégis mennyibe kerül? Összeállítottunk csomagokat, melyekből kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt.

*A számlát két részre bontjuk. 50% előleg, mely az igényfelmérés után fizetendő, 50% pedig a honlap átadásakor (adminisztrációs felület átadása, oktatás) fizetendő.

Megrendelés

Árajánlat kérése

Előfordulhat, hogy a fenti csomagok közül egyik sem fedi le azt, amit te szeretnél. Ebben az esetben kérd személyre szabott ingyenes árajánlatunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Add meg neved, e-mail címed, válaszd ki a legördülő menüből az elkészíttetni kívánt honlap típusát, s írj meg minden olyan részletet, amit fontosnak gondolsz. Igyekszünk minél hamarabb felvenni veled a kapcsolatot, s ha szükséges, felteszünk még további kérdéseket is  neked, hogy a lehető legpontosabban lássuk, mire van szükséged, s annak megfelelő árajánlatot tudjunk adni neked.

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉