Karbantartás

Ha van egy weboldalunk, azt karban is kell tartani. Időről-időre megjelenik a WordPress tartalomkezelő rendszerből egy-egy újabb verzió, melynek telepítése mind funkcionális, mind biztonsági okokból kötelező. Ennek elmulasztása biztonsági kockázatnak teheti ki a weblapot, sebezhetővé, könnyen feltörhetővé, ellophatóvá válik. Ugyanez igaz a különböző funkciókért felelős pluginekre, illetve magáért a kinézetért felelős sablonokra is.

Mindemellett Időként biztonsági mentést is kell készíteni a honlapról, hogyha bármi történne vele, vissza lehessen azt állítani, ne vesszen oda évek kemény munkájával felépített online jelenlétünk, sok izzadsággal megírt szövegeink.

Bár ezek önmagukban nem jelentenek hatalmas munkát, nem árt, ha szakértelem is áll mögötte. Egy nem megfelelően frissített WordPress-motor vagy plugin az egész oldalt tönkreteheti, s sokkal nehezebb, illetve drágább utána a károkat helyrehozni, szakemberrel helyretetetni. Egy karbantartási előfizetésnél sem a frissítések, sem a biztonsági mentések nem fognak elmaradni, hisz azokat a szakértő ütemezett feladatként a szükséges időpontokban megoldja helyettünk.

Miért elengedhetetlen a karbantartás?

8 élethelyzet, amit nem szeretnél átélni:

 

❶ Feltörik a weboldaladat, nem férsz hozzá többé.

 

 Hackerek átveszik a honlapod felett az irányítást, törlik az összes tartalmad, s oda nem illőeket töltenek fel. Pl. pornóképeket.

 

A tárhelyszolgáltatódnál lép fel valamilyen hiba.

 

❹ Te rontasz el véletlenül valamit, ami sajnos tönkreteszi a honlapodat.

 

Költöztetés miatt mozgatod a weboldalad fájljait, de hiba csúszik a műveletbe.

 

 A WordPress, a sablonod vagy egy bővítmény frissítése közben üti fel a fejét valamilyen probléma.

 

Vírusos lesz a honlapod, ezért a tárhelyszolgáltató lekapcsolja azt vagy a Google teszi tiltólistára.

 

Kéretlen reklámokkal, spamekkel árasztják el a honlapod.

*A karbantartás előfizetéses rendszerben működik. Így erről a tárgyhónapot megelőző héten küldjük ki neked a számlát, s csak a rendezett számlájú előfizetéseknél történik meg a hó elején aktuális biztonsági mentés és karbantartási munkák elvégzése.

 

Megrendelés

6 + 15 =

Árajánlat kérése

Előfordulhat, hogy a fenti csomagok, szolgáltatások közül egyik sem fedi le azt, amit te szeretnél. Ebben az esetben kérd személyre szabott ingyenes árajánlatunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Add meg neved, e-mail címed, s írj meg minden olyan részletet, amit fontosnak gondolsz. Igyekszünk minél hamarabb felvenni veled a kapcsolatot, s ha szükséges, felteszünk még további kérdéseket is neked, hogy a lehető legpontosabban lássuk, mire van szükséged, s annak megfelelő árajánlatot tudjunk adni neked.

10 + 14 =

Ugye, nem hagyod csak úgy itt a kosaradat? 😉

Add meg itt lent az e-mail címedet, hogy elmentsük neked a bevásárlókosaradat későbbre. És - ki tudja - lehet, hogy küldünk neked egy extra kedvezménykupont. 😉